Symbol blesku – satanův symbol

Symbol blesku má duchovní pozadí – reprezentuje satana a jeho zlé úmysly. Pán Ježíš Kristus o něm řekl:

„Odpověděl jim: „Viděl jsem, jak satan spadl z nebe jako blesk.“
Bible 21, Lukáš 10,18

S tím souvisí následující verš z Bible:

„a ten veliký drak – ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který svádí celý svět – byl svržen. Byl svržen na zem a jeho andělé byli svrženi s ním.“
Bible 21, Zjevení 12,9

Satan se dodnes vydává za anděla světla. Satan se za světlo (dobro) pouze maskuje, není jím. Satan ve skutečnosti nese duchovní tmu, smrt, lež, podvody, utrpení, zkázu…

„Váš otec je ďábel a vy chcete plnit touhy svého otce. Od počátku to byl vrah a nestál v pravdě, protože v něm pravda není. Když mluví lež, mluví, jak je mu vlastní, neboť je lhář a otec lži.“
Bible 21, Jan 8,44

Satan klame a svádí lidi. Ke klamání si používá falešné nauky (reinkarnace, pozitivní myšlení, odvádění duší zemřelých…), falešné náboženské směry (římský katolicismus, adventismus…), vědu, filmový a hudební průmysl… Satan se všemožně snaží zastínit Boha a jeho stvoření.

„A není divu, vždyť sám satan se vydává za anděla světla!“
Bible 21, 2. Korintským 11,14

Řada rockových a metalových kapel (AC/DC, KISS, Metallica aj.) používá symbol blesku, čímž se ztotožňují s tím, komu patří a komu slouží. AC/DC – AntiChrist – Death to Christ = smrt Kristu. KISS – Knights in Satans Service = rytíři v satanových službách. To všechno je důkaz reálnosti satana jako duchovní bytosti. Pokud existuje satan (zlo), tak musí také existovat Bůh (dobro)!

Doporučený článek k prostudopvání: Uvěřil jsem v Ježíše Krista. Co dál?

Metallica
Black Sabath
AC/DC
KISS

Nacistické Německo používalo runu ᛋ ve zdvojeném variantním provedení (ᛋᛋ) jako symbol nechvalně známých jednotek SS. Tehdejší Německo též používalo symbol „victory“ (V). Ve skutečnosti jde o okultní symbol a odkaz na „rohatého“ satana.

Uniforma SS

V mnoha kulturách byl blesk vnímán jako součást božstva nebo božstva samo o sobě (řecký bůh Zeus aj.). Trojzubá vidlice, kterou vidíme u různých bohů (Jupiter, Neptun, Poseidon, Shiva aj.), je také symbolem blesku. Za všemi těmito falešnými bohy stojí satan.

Shiva

Různé přívěšky jsou doplněny symbolem blesku.

Přívěšek pentagram/blesk

Součástí loga automobilky Opel je blesk.

Logo Opel

Okřídlený blesk, různě elektrizující křídla, je odkaz na satana a jeho rádoby všudypřítomnost. To naznačuje, že satan dodnes křídla má. Tuto symboliku používají okultisté.

Elektrizující křídla

Symbol POZOR ELEKTRICKÉ ZAŘÍZENÍ s bleskem. Díky elektřině lidé otročí mobilním telefonům, hrám, televizním pořadům… Díky elektřině se běžně pracuje v noci, což se negativně odráží na lidském zdraví. Díky elektřině lidé ničí životní prostředí.

Doporučený článek k prostudování: Křesťan a závislost na digitálních technologiích